PisiciJucariiMingiute & PandaALL FOR PAWS Fluffy Ball, jucărie minge pisici, pluș, catnip, activități fizice, multicolor
ALL FOR PAWS

ALL FOR PAWS Fluffy Ball, jucărie minge pisici, pluș, catnip, activități fizice, multicolor ALL FOR PAWS Fluffy Ball, jucărie minge pisici, pluș, catnip, activități fizice, multicolor

Cod SKU: PMS2805
Se încarcă recenziile...
11,99 lei
All for paws Jucarie Fluffy Ball pentru Pisici

Jucariile din plus sunt cu certitudine un element de atractie pentru fiecare felina, in special cand acestea au chef de distractie si joaca.
De cele mai multe ori aceste tipuri de produse asigura distractia de zi cu zi a pisicii stimulandu-i pofta pentru alergat, amuzament si o stare de bine de exceptie. Astfel, nu ar trebui sa ratati achizitionare unor asemenea articole interesante pe care le puteti gasi la noi pe site. Fiecare produs si fiecare obiect aduce o provocare noua si ofera orizonturi incredibile de cunoastere si apreciere. 

Jucarii de plus pentru pisici 

Jucaria All for Paws in forma de minge pentru pisica este realizata dintr-un material foarte rezistent, perfect pentru ore lungi de joaca cu pisica. Acest lucru este ideal si in contextul in care cunoastem natura distrugatoare a animalelor de companie, care in dorinta lor de a se distra cat mai bine, deterioreaza multe din jucariile pe care le au. Acest produs este creat in asa fel incat sa stimuleze si sa provoace latura energetica a pisicii, ceea ce se datoreaza in mod special faptului ca aceasta este umpluta cu Nepeta. Jucaria are un efect relaxant, asigurand bunastare fizica si psihica a pisicii, iar multi dintre dumneavoastra veti fi mai mult decat incantati cu o asemenea achizitie noua. 

Asigurati-va ca aveti produse de acest fel in cosul de cumparaturi pentru animale de companie si cu siguranta zilele de joaca vor deveni mai active si mai incantatoare. Jucariile din plus pentru pisici reprezinta unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru animalul dumneavoastra de companie. 

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Catnip
Material
Plus
Culoare
Multicolor
Producator
All For Paws

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…