CainiHrana CainiHrana UscataADVANCE Dog Sensitive, Miel cu Orez, hrană uscată câini, sensibilități digestive
Advance

ADVANCE Dog Sensitive, Miel cu Orez, hrană uscată câini, sensibilități digestive ADVANCE Sensitive, Miel și Orez, hrană uscată câini, sistem digestiv, 12kg

Cod SKU: GRN923537
Se încarcă recenziile...
Pret: 279,99 lei
-11%
Pret promo: 249,19 lei
20,77 lei / kg

Blănosul tău sensibil are nevoie de o hrană de top, pentru a se bucură de aventurile sale zilnice și de o viață sănătoasă. ADVANCE aduce în castronul sau toți nutrienții de care are nevoie pentru a-și menține sănătatea, cu un gust delicios pe care îl va adora.

 

ADVANCE are un nivel optim de proteine ce ajută la îmbunătățirea răspunsului sistemului imunitar și la dezvoltarea unei musculaturi sănătoase. De asemenea,formulă sprijină sănătatea inimii și a ochilor, fiind un element esențial pentru o vedere bună.

 

Beneficii:

  • Contine Fructooligozaharide (FOS) - pentru a stimula creșterea florei intestinale benefice si a mări absorbția de nutrienți.

  • Sistemul “cellular antiaging” cu antioxidanți, pentru o viață mai lungă și de calitate superioară. Imunoglobuline și prebiotice (fibre) pentru a proteja sănătatea intestinului și întărirea sistemului imunitar.

  • Acizi grași esențiali (omega 3) și taurină pentru un sistem nervos echilibrat și inima sănătoasă.

  • Conține un amestec echilibrat de proteine, grăsimi și carbohidrați, care oferă energia necesară pentru ca blanosul să fie într-o formă optimă.

  • Bobițe gustoase cu conținut de carne adevărat că prim ingredient pentru a-i oferi aromă și nutrienții pe care blanosul tau și le dorește atât de mult

 

Formulă nouă cu antioxidanți naturali. Fără coloranți și fără conservanți. Ajută la întărirea imunității câinelui tău!

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)Mare (L)Mica (S)Toy (XS)Giant (XL)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Miel
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Ambalaj
SacResigilabil
Producator
Affinity Petcare

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…