CainiPaturi & CosuriPaturi4DOG Deluxe Oxford, pat dreptunghiular câini, poliester oxford, impermeabil
4Dog

4DOG Deluxe Oxford, pat dreptunghiular câini, poliester oxford, impermeabil 4DOG Deluxe Oxford, pat dreptunghiular câini, poliester oxford, impermeabil, gri, S-M(64x44x22cm)

Cod SKU: PFCMF06684
Se încarcă recenziile...
131,94 lei

Culcusul 4DOG Deluxe Oxford este alegerea perfectă pentru a oferi animalului tău de companie un loc de odihnă luxos și confortabil.

Cu un design elegant și funcționalitate sporită, acest culcus se integrează perfect în stilul de viață al prietenului tău blănos.

Beneficii:

  • Construit din material Oxford impermeabil și rezistent la uzură, acest culcus asigură durabilitate pe termen lung și o protecție eficientă împotriva petelor și umidității.

  • Materialul de calitate superioară și textura plăcută la atingere fac din acest culcus un spațiu primitor și reconfortant pentru animalul tău.

  • Este soluția ideală pentru a-i oferi celui mai bun prieten al tău un colț dedicat de relaxare.

  • Cu un design elegant și funcționalitate sporită, acest culcus se integrează perfect în stilul de viață al prietenului tău blănos.

  • Cu dimensiunile de 64x44x22CM, acest culcus este potrivit pentru animalele de dimensiuni medii, oferindu-le un loc cochet și confortabil pentru a se relaxa și a se odihni în voie.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)Medie (M)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Impermeabil
Utilizare
ExteriorInterior
Material
Poliester Oxford
Culoare
Rosu
Model
Uni
Forma
Dreptunghi
Lungime
50 cm - 1 m
Latime
40 cm - 80 cm
Inaltime
20 cm - 25 cm
Gama
4DOG Deluxe
Producator
4Dog

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…