CainiPaturi & CosuriPaturi4DOG Deluxe Makarons, pat dreptunghiular câini, bumbac, impermeabil
4Dog

4DOG Deluxe Makarons, pat dreptunghiular câini, bumbac, impermeabil 4DOG Deluxe Makarons, pat dreptunghiular câini, bumbac, impermeabil, albastru, XS-S(50x38x19cm)

Cod SKU: PFCMF06693
Se încarcă recenziile...
99,99 lei

Cu Culcusul 4DOG Deluxe Makarons, luxul și funcționalitatea se întâlnesc pentru a oferi animalului tău de companie un spațiu de odihnă superior.

Acest culcus pentru câini, în nuanțe vibrante de gri, adaugă o notă de stil și confort în viața celui mai bun prieten al tău.

Beneficii:

  • Fabricat dintr-un material impermeabil, acest culcus este rezistent la pete și ușor de curățat, asigurând o igienă exemplară în jurul animalului tău de companie.

  • Materialul de înaltă calitate, bumbacul, oferă o textură plăcută la atingere, contribuind la senzația de confort pentru animalul tău.

  • Umplutura din fibră siliconată asigură un suport ergonomic pentru articulații și coloana vertebrală, încurajând odihna și relaxarea deplină.

  • Designul adaugă un element decorativ plin de personalitate, potrivindu-se în orice decor interior.

  • Cu dimensiunile de 78x60x22CM, acest culcus este potrivit pentru animalele de dimensiuni medii și mari, oferindu-le spațiul necesar pentru a se întinde și a se relaxa în voie.

Alege Culcusul 4DOG Deluxe Makarons pentru a oferi animalului tău de companie o experiență de odihnă plină de stil și grijă!

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Impermeabil
Utilizare
ExteriorInterior
Material
Bumbac
Culoare
Gri
Model
Uni
Forma
Dreptunghi
Lungime
50 cm - 1 m
Latime
40 cm - 80 cm
Inaltime
20 cm - 25 cm
Gama
4DOG Deluxe
Producator
4Dog

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…