CainiSuplimente & VitamineSistem ArticularSupliment pentru Caini Lintbells Yumove Joint Support Adult, 300 Tablete
Lintbells

Supliment pentru Caini Lintbells Yumove Joint Support Adult, 300 Tablete Supliment pentru Caini Lintbells Yumove Joint Support Adult, 300 Tablete

Cod SKU: VTS151381
Se încarcă recenziile...

YuMOVE Dog - Supliment nutritiv cu glucozamina, condroitina si acid hialuronic pentru articulatiile cainilor YuMOVE Dog

Suplimentul pentru articulații Numărul 1 în Marea Britanie

YuMOVE Dog este un produs premium, cu formulă naturală și acționează în trei moduri: ameliorează rigiditatea, protejează pe termen lung sănătatea articulațiilor și îmbunătățește mobilitatea.

Fiecare comprimat conține: 250mg Glucozamină HCL, 150mg Midie cu buze verzi (conține condroitină naturală), 1.5mg Acid Hialuronic, 3mg Mangan, 12.5mg Vitamina C, 0.5mg Vitamina E .


YuMOVE Dog este dovedit că acționează în doar 6 săptămâni*, datorită compoziției, în care intră și un ingredient modial de top - VitaEase™ midia cu buze verzi ,extras la rece în vid.

Vezi de ce proveniența este atât de importantă pe www.lintbells.com/vitaease

Compoziție: Fosfatdicalcic, Hidroclorură de glucozamină (28%), Midie cu buze verzi pulbere(17%), Pulbere de ficat, Stearat de Magneziu, Acid Hialuronic(0.17%).

Aditivi: Aditivi nutriționali (per kg) Vitamina C 1 4200mg Vitamina E 550mg Sulfat de Mangan monohidrat 3407m.

Constituenți analitici: Proteine 20%, Grăsimi 2.8%, Fibre brute 7.7%, Cenușă brută 25.1%.

Doar produsele Lintbells conțin ingredientul unic VitaEase™ Midie cu buze verzi.
Este unul dintre ingredientele cheie al gamei YuMOVE, și provine din cele mai atent selecționate golfuri cu apă limpede și cristalină din Noua Zeelandă.

Datorită condițiilor speciale de creștere și procesare, elementele active sunt de cel puțin 4 ori mai puternice decât cele ale versiunilor standard.

Ajuta articulatiile rigide

  • VitaEaseTMMidia cu buze verzi din apele cristaline ale Noii Zeelande oferă o sursa incredibil de concentrată în Omega 3, al cărui efect este dovedit că ameliorează articulațiile rigide. Sursa și concentrația fac toată diferența – produsul nostru conține de 4x mai mult Omega 3 activ decât versiunile standard.

Sustine structura articulatiei

  • Concentrația crescută de glucozamină furnizează o mare parte din "blocurile" de construcție pentru cartilaj -țesutul conjunctiv dur care protejează articulația.Condroitina naturală, regăsită în VitaEase™ midia cu buze verzi, ajută la menținerea sănătății cartilajului și articulațiilor pentru mai mult timp.Manganul sprijină formarea de colagen în cartilaj, tendoane și ligamente.

Îmbunătățește mobilitatea

  • YuMove Dog conține o formă unică de acid hialuronic-numai al nostru este dovedit că ajunge la nivelul articulației în mai puțin de 2ore, ajutând la mecanismele de lubrifiere și amortizare. Vitaminele C ș E sunt antioxidanți naturali ce neutralizează radicalii liberi, ajutând la menținerea mobilității articulației. 

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdult
Indicatii Speciale
Sistem Articular
Prescriptie Medicala
Nu
Gestatie & Lactatie
Netestat
Forma farmaceutica
Comprimate Masticabile
Tip Substanta
Substanta farmaceutica
Substanta activa produs
GeraniolGlucozamina HCl
Ambalaj
Cutie
Producator
Lintbells

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…