CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Rottweiler Puppy, hrană uscată câini junior
Royal Canin

Royal Canin Rottweiler Puppy, hrană uscată câini junior Royal Canin Rottweiler Puppy, hrană uscată câini junior, 12kg

Cod SKU: RCR139000
Se încarcă recenziile...
317,79 lei
26,48 lei / kg
ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Rottweiler, cu vârsta de până la 18 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Susține dezvoltarea musculaturii și osaturii cățelului
  • Contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și sănătății aparatului digestiv

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Deoarece sistemul imunitar al puiului se dezvoltă gradual, ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy conține un complex de antioxidanți precum vitamina E. Rețetă exclusivă contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar, pe parcursul acestei perioade esențiale din viață cățelului tău. Rottweiler-ul este prin natură sa un câine atletic, deosebit de entuziast și foarte activ. De aceea este important ca puiul să primească o hrană care să susțină dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a sistemului osteo-articular și musculaturii.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINTELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂȚEL

PÂNĂ LA 18 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 18 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Creșterea este o etapă esențială în viața puiului dumneavoastră de câine din rasa Rottweiler. Este perioada plină de noi descoperiri și transformări fizice. Pe parcursul acestei etape cruciale, este foarte important să îi asigurați cățelului dumneavoastră nutrienții care îi susțin starea optimă de sănătate.


Recomandată puilor de câine din rasa Rottweiler cu vârsta de până la 18 luni, hrana ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy a fost special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale puiului dumneavoastră. Deoarece sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat, hrana ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy conține un complex brevetat de antioxidanți, precum vitamina E. Această formulă exclusivă susține mecanismele naturale de apărare ale puiului dumneavoastră în timpul acestei etape importante de viață. Câinii din rasa Rottweiler au o conformație atletică naturală, un comportament entuziast si foarte activ. De aceea, este important ca hrana puiului dumneavoastră să-i asigure susținerea necesară sănătății articulare, osoase și musculare.


ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy include L-Carnitină și un conținut adaptat de proteine, precum și niveluri adecvate de calciu și fosfor. Acești nutrienți susțin dezvoltarea optimă a musculaturii și oaselor puiului dumneavoastră. Mai mult, hrana ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy conține un mix optim de nutrienți, cu proteine de calitate superioară (L.I.P.) și prebiotice (FOS), care contribuie la susținerea sănătății digestive a puiului dumneavoastră. Proteinele de calitate superioară au fost selectate special pentru nivelul lor ridicat de digestibilitate. Această formulă ajută, de asemenea, la menținerea echilibrului florei intestinale, ceea ce în final contribuie la menținerea unui scaun optim. În plus, crocheta ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy este ajustată special pentru a corespunde caracteristicilor cainilor din rasa Rottweiler.


Forma și dimensiunile crochetei sunt special adaptate pentru a corespunde maxilarului puiului dumneavoastră de câine din rasa Rottweiler, ajutându-l să apuce și să mestece hrana cu ușurință. Textura crochetei stimulează cățelul să mestece hrana pe îndelete înainte de a o înghiți.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Rottweiler Puppy, el beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Giant (XL)
Rasa
Rottweiler
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…