CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Bulldog Puppy, hrană uscată câini juniori
Royal Canin

Royal Canin Bulldog Puppy, hrană uscată câini juniori Royal Canin Bulldog Puppy, hrană uscată câini juniori, 3kg

Cod SKU: RCR129020
Se încarcă recenziile...
Pret: 108,99 lei
-25%
Pret promo: 81,74 lei
ROYAL CANIN® Bulldog Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Bulldog, cu vârsta de până la 12 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și sănătății aparatului digestiv al câinelui
  • Susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului osteo-articular

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Datorită complexului de antioxidanți (ce include vitamina E) ROYAL CANIN® Bulldog Puppy susține sistemele de apărare naturale ale cățelului, pe măsură ce sistemul său imunitar se dezvoltă gradual. ROYAL CANIN® Bulldog Puppy contribuie la menținerea sănătății aparatului digestiv prin combinația de nutrienți cu proteine de înalta calitate (L.I.P.), selectate special pentru gradul lor ridicat de digestibilitate. În plus, nutrienții oferiți de aceasta formulă ajută la menținerea echilibrului florei intestinale – care la rândul ei contribuie la un aspect optim al scaunului.BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINȚELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂ


CĂTEL

PÂNĂ LA 12 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 12 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Pentru puiul dvs. de câine din rasa Bulldog, creșterea este o etapă importantă a vieții. Este o perioadă plină de noi descoperiri, noi experiențe și transformări fizice. Din acest motiv, este esențial să-i asigurați nutrienții care îi susțin starea optimă de sănătate în perioada de creștere. Recomandată puilor cu vârsta de până la 12 luni, hrana ROYAL CANIN® Bulldog Puppy a fost special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale puiului dvs. de câine din rasa Bulldog.


Datorită complexului brevetat de antioxidanți (inclusiv vitamina E) ROYAL CANIN® Bulldog Puppy susține mecanismele naturale de apărare ale puiului pe parcursul dezvoltării treptate a sistemului său imunitar. Pentru a susține sănătatea digestivă a puiului, hrana ROYAL CANIN® Bulldog Puppy oferă un mix de nutrienți cu proteine de calitate superioară (L.I.P.), selectate special pentru nivelul lor ridicat de digestibilitate. Mai mult, nutrienții din această formulă contribuie la menținerea echilibrului corespunzător al florei intestinale, ceea ce în final duce la un scaun optim.


Datorită conținutului adaptat de calciu și fosfor, hrana ROYAL CANIN® Bulldog Puppy contribuie, de asemenea, la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor puiului. În plus, mixul optim de nutrienți contribuie la menținerea greutății corporale ideale a puiului. În plus, crochetele special adaptate ale ROYAL CANIN® Bulldog Puppy sunt concepute exclusiv pentru maxilarele puiului. Câinii Bulldog au în general un cap plat, a cărui lățime este aproape egală cu lungimea, au maxilarul superior mai scurt decât cel inferior și nasul scurt. Datorită dimensiunii și formei lor, crochetele sunt mai ușor de apucat de către puiul de Bulldog, stimulându-l totodată să le mestece înainte de a le înghiți.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dvs. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Bulldog Puppy beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)
Rasa
Bulldog
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…