CainiHrana CainiDiete VeterinareConserva Royal Canin Hypoallergenic Dog 400 g
Royal Canin Veterinary Diet

Conserva Royal Canin Hypoallergenic Dog 400 g Conserva Royal Canin Hypoallergenic Dog 400 g

Cod SKU: RCRABK08
Se încarcă recenziile...
19,99 lei

Royal Canin Hipoalergenic Dog este o dieta veterinara pentru caini mai mari de 1 an pentru a reduce intoleranta la ingrediente si nutrimente. Aceasta dieta contine surse selectionate de proteina si carbohidrati.


Royal Canin Hipoalergenic Dog este indicat pentru:

* Dieta prin eliminare
* Alergie alimentara
* Intoleranta alimentara
* Boala inflamatorie intestinala (IBD)

Royal Canin Hipoalergenic Dog nu este indicat in:

* Istoric de pancreatita
* Istoric de pancreatita


Durata tratamentului cu Royal Canin Hipoalergenic Dog:
Atunci cand se suspecteaza o alergie sau o intoleranta alimentara regimul cainelui trebuie schimbat fara o tranzitie alimentara. Hidrolizatul din izolat proteic de soia alcatuit din peptide cu masa moleculara mica are un grad mare de digestibilitate si este un alergen foarte slab


Avantajele dietei Royal Canin Hipoalergenic Dog:
* Hidrolizatul din izolat proteic de soia alcatuit din peptide cu masa moleculara mica are un grad mare de digestibilitate si este un alergen foarte slab.
* Continutul mare de biotina niacina si acid pantotenic asociat complexului zinc-acid linoleic diminueaza pierderile de apa transepidermice si intaresc efectul de bariera al pielii.
* Acizii eicosapentaenoic si docosahexaenoic acizi grasi cu catena lunga din seria Omega 3 influenteaza reactiile cutanate si ajuta la mentinerea integritatii mucoasei ntestinale.
* Asocierea de fibre fermentescibile (pulpa de sfecla FOS) si de zeolit favorizeaza echilibrul corect al florei digestive si protectia mucoasei intestinale.Important: acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Specificatii

Specie
Caini
Ambalaj
Conserva
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…