CainiAntiparazitareDeparazitare externaATAXXA 100, deparazitare externă câini, pipetă repelentă
Ataxxa

ATAXXA 100, deparazitare externă câini, pipetă repelentă ATAXXA 100, deparazitare externă câini, pipetă repelentă, S(4 - 10kg), 3buc

Cod SKU: ALTA260
Se încarcă recenziile...
Pret: 105,99 lei
-40%
Pret promo: 63,59 lei

Protejeaza-ti blanosul caninin de talie mare impotriva paraziților externi și a bolile potențial dăunătoare pe care le pot transmite cu ATAXXA 100. O metoda simpla si eficienta a tine departe puricii și căpușele.

 

Acest tratament cu spectru larg este formulat special pentru a respinge și ucide puricii, căpușele și țânțarii la contact, fără a fi nevoie sa ia contact cu pielea cainelui tau.

 

Beneficii:

  • Tratamentul cu spectru larg, respinge și ucide puricii, căpușele și țânțarii la câini cu vârsta de peste 7 săptămâni și cu greutatea curpinsa intre 4 si 10kg

  • Începe să lucreze în 12 ore de la aplicare și ucide dăunătorii la contact.

  • Omoara toate etapele de viata ale puricilor pentru a preveni reinfestarea; de asemenea, ucide păduchii și chiar respinge muștele.

  • Usor de aplicat, direct pe piele la nivelul cefei lunar pentru o protectie eficienta si intreruperea ciclului de infestatie.

  • Pipeta poate fi folosita ca tratament impotriva dermatitei alergice provocata de infestatia cu purici.

  • Respinge si omoara tantarii si musculitele hematofage, si trateaza si previne infestarile cu paduchi malofagi.

 

Produsul prezinta activitate acaricida persistenta impotriva infestatiilor cu capuse (Rhipicephalus sanguineus si lxodes ricinus pana la patru saptamani si Dermacentor reticulatus pana la trei saptamani) si eficacitate repelenta persistenta (lxodes ricinus) pana la trei saptamani. Capusele prezente deja pe caine s-ar putea sa nu fie omorate dupa doua zile de tratament si pot ramane atasate si vizibile. De aceea, se recomanda indepartarea capuselor prezente pe caine in momentul tratamentului, pentru a preveni atasarea si hranirea acestora cu sange. Un tratament asigura activitate repelenta (anti-hranire) impotriva mustei de nisip Phlebotomus perniciosus pana la 3 saptamani si impotriva tantarului Aedes aegypti 7 pana la 14 zile dupa efectuarea tratamentului.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdultAdult (Sterilizat)Senior
Utilizare
Deparazitare Externa
Prescriptie Medicala
Nu
Repelent
Da
Spectru de actiune
CapuseMustePuriciTantari
Durata protectiei
4 saptamani
Gestatie & Lactatie
Netestat
Forma farmaceutica
Pipeta
Tip Substanta
Substanta farmaceutica
Substanta activa produs
ImidaclopridPermetrina
Varsta minima
7 saptamani
Greutate minima
10 kg2 kg25 kg4 kg
Producator
KRKA

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…